Списък на Типовете Сателити в Космоса

Tuesday, July 13, 2010










>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Представям на вашето внимание уебстраница, която съдържа богата база от информация за сателитите. Като например - списък на сателити (по различни категории), историята на сателитите до наши дни, Видове сателити и предназначението им.


ЛИНК: www.tutorvista.com



Успех и приятно сърфиране !

Сателити - Комуникация




>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Днес представям на вашето внимание уебстраница представяща ни интересна информация относно комуникацията чрез сателитите. Съдържанието на страницата е на английски език.
Представен е материал разглеждащ историческото развитие на комуникациите до наши дни.



ЛИНК: www.solarstorms.org



Успех и приятно сърфиране !

"Сателитни Сигнали" - уебсайт за сателити














>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Тази уебстраница съдържа интересна информация на теми - Сателити в Геостационарна орбита, Бюджетен Калкулатор за Сателитна Връзка, Анализатори на микровълновия спектър, Снимки на някой геостационарни сателити направени от земята и мн. друга полезна информация.



ЛИНК: www.satsig.net



Успех и приятно сърфиране !

Речник на Термините - Сателити




>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Днес представям на вашето внимание друг интересен сайт. Става въпрос за речник на английски език на термините, използвани при сателитната техника. Речникът е добре организиран и според мен съдържа достатъчно на брой термини. Разбира се, ако се натъкна на друг такъв речник в мрежата - отново ще го публикувам.


ЛИНК: www.gosatellite.com



Успех и приятно сърфиране !

Индекс Техническа Библиотека





















>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<

Днес представям на вашето внимание една интересна и същевременно доста полезна уебстраница. Макар и на английски език, представената в нея информация ще бъде от полза на почти всеки от вас. Всичко, което е публикувано в тази техническа библиотека е *практически насочено - тоест не е просто суха теория.


ЛИНК: www.satcure.com



Приятно сърфиране и успех !